Sam Asghari rikkoi hiljaisuuden – kommentoi avioeroa Britney Spearsista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears ja Sam Asghari ovat seurustelleet vuodesta 2016 lähtien ja he ovat olleet naimisissa 14 kuukauden ajan. Nyt Sam Asghari on kuitenkin hakenut naisesta avioeroa. Sam Asghari on 29-vuotias henkilökohtainen valmentaja ja näyttelijä, joka tapasi Britney Spearsin musiikkivideon kuvauksissa.

Sam Asghari on hakenut avioeroa 41-vuotiaasta poptähdestä. ”Kuuden vuoden rakkauden ja sitoutumisen jälkeen olen vaimoni kanssa päättänyt, että päätämme yhteisen matkamme”, Sam Asghari kirjoittaa Instagram-tarinassaan. Mies kertoi, että he tulevat yhä vaalimaan rakkauttaan ja kunnioittamaan toisiaan.

– Yksityisyyden pyytäminen tuntuisi naurettavalta, joten pyydän vain, että olette kilttejä ja ajattelevaisia, Sam Asghari lisää Instagram-tarinassaan.

Kauniista puheista huolimatta Britney Spearsin on kuitenkin kerrottu hankkineen itselleen Kim Kardashianinkin käyttämän asianajajan, koska Asghari kiristää häntä. Sam Asgharin väitetään kiristävän Britney Spearsia tekemään ennen avioeroa paremman avioehtosopimuksen tai muuten hän tekee naisesta noloja paljastuksia julkisuuteen.

https://www.instagram.com/samasghari/