Stara tarjoaa Ankkurit irti! 2 -bileristeilylle Stara VIP -paketteja – esiintymässä mm. Portion Boys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itämeren aalloilla järjestetään 16. syyskuuta bilespektaakkeli, kun Ankkurit Irti! 2 -bileristeily irtaantuu Turun satamasta. Baltic Princessillä kokoontuu laivallinen juhlakansaa, jonka tahdin määrää muun muassa Suomen tämän hetken suositun yhtye Portion Boys. Stara tarjoaa nyt bileristeilylle Stara VIP -paketteja.

Moni on joskus haaveillut upgreidaavansa lentomatkan business-luokkaan, ja nyt hieman vastaava on mahdollista Ankkurit irti! 2 -bileristeilyllä. Stara tarjoaa nimittäin tapahtumaan liput nyt ostaville Stara VIP -paketteja maksutta kaupan päälle. Varauksessa kannattaa olla nopea, sillä paketteja on tarjolla rajallinen määrä. Jo aiemmin matkan varanneiden kesken arvotaan lisäksi kymmenen Stara VIP -pakettia.

Ankkurit irti! 2 -risteilyllä esiintyvät Portion Boysin lisäksi myös HesaÄijä, Poju ja Idleman sekä Oku Luukkainen, DJ Aleksanteri ja DJ NDE. Laivalle rakennetaan neljä esiintymislavaa ja juhlat jatkuvat koko risteilyn ajan, eli kirjaimellisesti 22 tuntia yhteen soittoon. Stara VIP -paketin voit lunastaa Matkapoikien verkkosivuilta ja kirjoittamalla koodiksi STARA ja klikkaamalla LISÄÄ. Näin varaukseen lisätään mukaan Stara VIP -paketti. Tämän jälkeen voit täyttää matkustajatiedot, lisätä ateriat ja tehdä varauksen loppuun.