Mitä ihmettä? Mies varasti talosta kokonaisen porstuan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Mies pidätettiin Yhdysvaltojen Georgiassa pian sen jälkeen, kun hän oli varastanut talon kokonaisen etupihan terassin naapuriltaan. Robin Swanger oli mennyt tontille ilman lupaa ja vienyt siellä olleen puisen rakennelman.

Terassi saattoi näyttää rosvon silmiin hylätyltä, sillä tontilla ei asunut muita varkauden aikana. Talo oli jo siirretty aiemmin muualle. Vaikka kuisti saattoi näyttää hylätyltä, kiinteistön omistajat sanoivat, että se ei ollut vapaasti otettavissa, Fox 5 Atlanta raportoi.

– Se oli täysimittainen etukuisti. Se on rakennettu taloon kulkemista varten. Jotkut ihmiset saattavat kohauttaa olkapäitään ja sanoa, että yhden terassin varastaminen ei ole iso juttu, mutta kenenkään omaisuutta ei saa anastaa ja kuistin arvo on noin 3.000 dollaria, rikostutkija Chris Stapler kertoi.

Poliisi kertoo, että porstua palautettiin jossain vaiheessa naapurin tontille, mutta se asetettiin pihalle ylösalaisin. Kuistivaras Swanger pidätettiin toisen keikan yhteydessä päivien etsintöjen jälkeen.