Ariana Madix löysi uuden rakkauden – seurustelee suositun kuntovalmentajan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Vanderpump Rules -realitysarjan uudella tuotantokaudella tullaan seuraamaan muun muassa sitä miten Ariana Madix aloittaa uuden elämänvaiheensa sinkkunaisena. Edellinen tuotantokausi päättyi pettämisskandaaliin kun Tom Sandovalilla oli salasuhde pariskunnan yhteisen ystävän Raquel Levissin kanssa.

Ariana Madixin sydänsuruista on seurannut naiselle lopulta myös paljon hyvää. Naisen suuren julkisuuden vuoksi hän on saanut paljon uusia yhteistöitä eri yrityksiltä ja häntä on myös pyydetty mukaan tulevaan Tanssii tähtien kanssa – ohjelmaan. Nainen on löytänyt elämäänsä uuden rakkaudenkin.

Nykyään Ariana Madix seurustelee suositun kuntovalmentajan Daniel Wain kanssa. Suhteesta on jo tullut vakava ja kumpikin on julkaissut suloisia yhteiskuvia omille Instagram-kanavilleen. Pariskunta on käynyt jo yhdessä matkoilla ja juhlinut miehen syntymäpäiviä.