Glamourmalli Blac Chyna plastiikkakirurgilla – poistatti kasvojen täyteaineita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kohumalli Blac Chyna paljasti äskettäin tulleensa uskoon. Uuteen elämään liittyy muun muassa päihteettömyys ja se, että nainen ei enää suosi keinotekoisia tapoja muokata ulkonäköään. Hän poistatti aiemmin silikonit rinnoistaan ja nyt vuorossa ovat kasvojen täyteaineet.

Blac Chyna haluaa käyttää jatkossa kastenimeään Angela White. Nyt nainen on julkaissut sosiaaliseen mediaan videon, jolla hänen kasvoihinsa ruiskutetaan täyteaineet liuottavia aineita. Video julkaistiin Instagramin Tarinat-osioon, joten se on ollut vain vuorokauden ajan katsottavissa. Keinotekoisuuden sijaan hän on keskittynyt kuntoharjoitteluun ja mielenhallintaan.

Blac Chyna sai äskettäin tohtorin tutkinnon Bible Collegesta. Hän juhli hiljattain myös suurta virstanpylvästä elämässään. Kahden lapsen äiti hehkutti olleensa pitkään raittiina. Chynalla on kymmenenvuotias poika entisen miehensä Tygan kanssa ja kuusivuotias tytär Dream Rob Kardashianin kanssa. Hän ilmoitti tekevänsä radikaaleja muutoksia elämässään ollakseen parempi roolimalli kahdelle lapselleen. Maaliskuussa hän deaktivoi OnlyFans-tilinsä, jonka kerrotaan tuottaneen miljoonia euroja. Hänellä on 17,3 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.