Video: Rattiraivo repesi Helsingissä poliisin nähden: ”Oikeasti aikuiset”

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rattiraivo voi johtaa pahimmillaan tilanteisiin, joissa ulkopuolistenkin henki on vaarassa. Taannoin poliisi joutui puuttumaan Helsingissä tilanteeseen, jossa kahden tienkäyttäjän väliset tunteet olivat kuumenemassa liikaa.

Helsingin poliisin liikennevalvontatoiminnon johtaja Dennis Pasterstein jakoi X-tilillään moottoripyöräpoliisin videon. Siinä kahden kuljettajan välille oli tullut kiistaa ajokaistasta Töölössä. Tilanne oli kärjistynyt ja johtanut äänimerkkien antamiseen.

Pastersteinin mukaan toinen kuljettaja oli suivaantunut ja kiihdyttänyt voimakkaasti. Hän oli ohittanut suojatiellisen risteysalueen ja tunkenut autonsa pieneen väliin. Kiihdyttänyt kuljettaja sai teosta kymmenen päiväsakkoa.

– Rattiraivo, oikeasti aikuiset!, Pasterstein totesi julkaisussaan.