Elon Muskin ex-tyttöystävä Grimes: ”Toivon kuolevani avaruudessa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Grimesilla on kaksi lasta tekologianero Elon Muskin kanssa. Grimes, jonka oikea nimi on Claire Boucher ja on kanadalainen muusikko, joka ihannoi avaruutta. Nyt hän on sanonut maapallon ulkopuolisen tilan liittyvän myös hänen tulevaisuuden haaveisiinsa.

Kun häneltä kysyttiin Wired-lehden haastattelussa, haluaisiko hän joskus käydä avaruudessa, hän vastasi melko fanaattisesti: ”Toivon, että kuolen avaruudessa.” Laulaja sanoi myös, että hänen mielestään olisi mahtavaa vierailla myös Marsissa ja nähdä megarakenteita, joita ihmiset voisivat rakentaa punaiselle planeetalle.

– Haluaisin mennä niin pitkälle avaruuteen kuin mahdollista tietäen, että en pystyisi koskaan palaamaan takaisin. Se tulisi tapahtumaan lähempänä kuolemaani, esimerkiksi 65-vuotiaana, Grimes kertoi.

Hän kuitenkin myönsi, että voisi jäädä maapallolle, jos hänen lapsensa tarvitsisivat hänen apuaan. Hänellä on kaksi lasta, Exa Dark Sideræl ja X Æ A-Xii.

– Luulen kuitenkin, että jos kuolisin maan päällä, katuisin sitä viimeisinä hetkinäni. Jos kuolisin avaruudessa, ajattelisin, että olen elänyt upeaa elämää ja tein kaiken, mitä halusin.