Jen Selterin vartalo haastoi Dubain maisemat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu sosiaalisen median julkkis Jen Selter tunnetaan Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Yhdysvaltalainen nettitähti tunnetaan erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Viime aikoina upeissa maisemissa useamminkin poseeerannut somejulkkis on nyt ikuistettu esittelemässä maailmankuulua vartaloaan ja erityisesti takamustaan The Palm -saarten edustalla Dubain pilvenpiirtäjien siintäessä taustalla.

Taannoin Jen Selter paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.