Käärijä palauttaa tyhjiä pulloja kauppaan: ”Living my dream”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suureen suosioon tämän vuoden Euroviisukilpailuista noussut Suomen edustaja Käärijä on ollut kesän aikana tuttu näky myös monilla festareilla. Nyt on kuitenkin uutisoitu, että suuresta suosiota huolimatta Käärijän keikkapalkkio ei ole niin suuri kuin moni voisi kuvitella.

Iltalehden Sipe Myllyniemi toimitti TikTokissa uutisen, jossa kerrottiin suomalaisten artistien keikkapalkkioista. Käärijän keikkapalkkio on uutisen mukaan festareiden artistikattauksen yksi pienimmistä. Käärijä otti tähän TikTokiin hauskasti kantaa omalla videollaan parsimalla mukaan videoleikkeen kyseisestä uutisesta.

Käärijä julkaisi omalla TikTok-kanavallaan huvittavan videon, jossa näytetään millaista elämää Käärijä pienten keikkapalkkioidensa vuoksi elää. Videolla Käärijä näyttää hyvää esimerkkiä kierrättämisestä ja on lähtemässä palauttamaan pulloja ja tölkkejä ilmeisesti muutaman euron toivossa.

@paidatonriehuja Living my dream life #fyp #foryoupage #käärijä #music ♬ alkuperäinen ääni – Käärijä

@iltalehti Tällaisia ovat artistien pyytämät keikkapalkkiot tämän kesän festareilta. 💸   Tämän vuoden festaripalkkiot ovat kuitenkin vielä kaukana aiempien vuosien massikeisarien palkkioista. Esimerkiksi Cheekin festaripalkkio oli jopa 120 000 euroa. #iltalehti #festarit #festarit2023 #keikkapalkkio ♬ alkuperäinen ääni – Iltalehti