Kim Cattrall kiittää edesmennyttä äitiään: ”Hänen opeillaan puolustan itseäni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sinkkuelämää sai jatkoa HBO:n And Just Like That -sarjassa. Sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella Kim Cattrall ei vielä palannut Samanthan rooliin, mutta toisen tuotantokauden päätösjaksossa nainen teki kohutun paluun.

Tähden esiintyminen kesti odotetussa jaksossa vain noin minuutin ajan, jolloin hän puhui puhelimessa Carrie-hahmon kanssa eikä esiintynyt samassa tilassa sarjan muiden naisten kanssa. Tämä johtuu pitkälti siitä, että Kim Cattrallin yhtenä ehtona oli se, että hän ei halunnut olla samassa tilassa Sarah Jessica Parkerin, Kristin Davisin tai Cynthia Nixonin kanssa.

Kim Cattrall on kiittänyt People-sivuston mukaan edesmennyttä äitiään siitä, että hän opetti naista pitämään puoliaan ja puolustamaan itseään tarpeen tullen. Cattrallin äiti Shane kuoli viime vuonna ollessaan 93-vuotias. Shanelta tytär oppi sen, että kukaan muu ei voi muuttaa hänen oman elämänsä kulkua ja tarinaa.

Kim Cattrallia aneltiin palaamaan And Just Like That… -sarjaan sen jälkeen kun kolmas Sinkkuelämää-elokuva oli laitettu jäihin. Nainen ei kuitenkaan suostunut tekemään sarjaa samasta syystä, jonka vuoksi hän kieltäytyi elokuvan kolmannesta osastakin. Cattrall ei pitänyt siitä millainen tarina hänen hahmolleen oli kirjoitettu, minkä lisäksi Cattrallin mukaan muut naistähdet eivät ole olleet häntä kohtaan mukavia.