Ikinuori biksukaunotar Elizabeth Hurley nauttii lomasta Ranskassa – kuumat kuvat verkkoon

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä ja malli Elizabeth Hurley tuli 90-luvulla tunnetuksi Hugh Grantin tyttöystävänä. Myöhemmin nainen pääsi näyttelemään Austin Powers -elokuvaan, josta nykyään moni hänet muistaakin. Elizabeth Hurley täytti juuri 58 vuotta.

Tällä hetkellä nainen nautiskelee Ranskassa upeasta lomasta. Elizabeth Hurley julkaisi aiemmin näyttävän videon, jossa hän kellui uimapatjan päällä alastomana uima-altaassa. Tällä kerralla tähti nähdään biksuissa aurinkotuolilla, Joan Collinsin kanssa autossa sekä ravintolassa nautiskelemassa.

Loman viettopaikaksi on valikoitunut Elizabeth Hurleylla seurueineen Ranskan Rivieralla sijaitseva St. Tropez. Lomapaikka on hyvin korkeatasoinen ja perinteisesti juuri rikkaiden ja kuuluisien ihmisten suosima. Hulppeassa rantakaupungissa on paljon kalliita huviloita, kuvankauniita yksityisrantoja, upeita jahteja ja luksushotelleja korkeasta hintatasosta puhumattakaan.