Lizzo esitteli hauskan hiustyylinsä – inspiraatio meduusalta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Lizzo on joutunut suuren kohun keskelle kun hänen kolme entistä taustatanssijaansa on haastanut Lizzon oikeuteen. Entiset työntekijät väittävät joutuneensa häirinnän ja arvostelun kohteeksi ulkonäkönsä vuoksi ollessaan kiertueella Lizzon kanssa. He ovat syyttäneet tähteä myös huonoista työolosuhteista.

Nyt Lizzo päätti keskittyä Instagram-kanavallaan hieman kevyempiin aiheisiin ja esitteli uutta hiustyyliään. Naisella nähdään vaaleat hiukset, jotka on leikattu kahteen eri kerrokseen. Kummankin kerroksen latvat on värjätty kirkkaan pinkiksi. Inspiraatio hiustyyliin on saatu naisen kuvatekstin perusteella meduusalta.

Lizzo on ottanut selvästi sosiaalisessa mediassa käyttöönsä taktiikan, jossa hän on puhumatta aiheesta ilmeisesti toivoen, että se unohtuu. Nainen on julkaissut TikTok-kanavallaan videoita, joissa hän laittaa ruokaa ja esitellyt sekä kuvien että videoiden muodossa Japanin matkaansa. Missään ei ole puhuttu sanallakaan koko oikeusjutusta.