Lola Odusogan puhelin käy kuumana – niin myös viestejä lähettävät miehet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss Suomi -kilpailun vuonna 1996 voittanut Lola Odusoga on edelleen erittäin viehättävä nainen ja monen mielestä yrittäjä on ainoastaan kaunistunut iän myötä. Nainen saa runsaasti huomiota vastakkaiselta sukupuolelta, mutta hän viettää aikaansa mielummin itsenäisesti ja on kertonut nauttivansa sinkkuelämästä.

Nyt 46-vuotias malli paljastaa Instagramissa saavansa ihailujen lisäksi myös roiseja viestejä vastakkaiselta sukupuolelta. Odusoga myöntää, että kokee osan viesteistä jopa häiritsevänä. Miehet muun muassa paljastavat, että heidän on suorastaan pakko masturboida entisen missin kuvia katsoessaan.

– Miksi, voi miksi jengillä on tarve tulla kertomaan. Elän tosi hyvin ilman näitä tietoja, kiitos, turkulainen kaunotar kuittaa.

Odusoga muuttaa syksyksi Helsinkiin. Hän on kertonut tekevänsä useampaa työtä samanaikaisesti. Odusogan kalenteri on tupaten täynnä, joten hän ei ota vastaan uusia työtarjouksia, vaikka kysyntää olisikin. Hän työskentelee nykyisin muun muassa erilaisten televisiosarjojen, kirjallisuuden ja muodin parissa.