Kaksi peuraa juuttui samaan aitaan – palokunta julkaisi videon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Villit luontokappaleet päätyvät toisinaan hankaliin tilanteisiin, joista ne eivät pääse pois ilma ulkopuolista apua. Taannoin Kaliforniassa todistettiin hämmentävää tilannetta kahden perun juututtua jumiin saman aidan porttiin.

Peurat olivat kaiketi yrittäneet päästä läpi aidatun alueen porttien kaltereiden välistä. Väli oli kuitenkin osoittautunut molemmille aivan liian ahtaaksi. Eläimet jäivät jumiin vastakkaisille puolille porttia.

Paikallisen palokunnan yksikkö saapui pelastamaan molemmat peurat pinteestä. Pelastusoperaatio tallentui videolle, jonka palokunta jakoi myöhemmin sosiaalisessa mediassa.

– Westlake Villagen yksikkömme onnistuivat auttamaan nämä peurat pois tukalasta tilanteesta, videon kuvatekstissä kerrottiin.