Nick Carterille taas uusi ahdistelusyyte – asianajaja pitää juonitteluna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin uutisoitiin siitä miten kaksi naista ovat syyttäneet Backstreet Boys -yhtyeessä vaikuttavaa Nick Carteria hyväksikäytöstä. Shannon Ruth -niminen nainen on syyttänyt Nick Carteria ahdistelusta ja laulaja Melissa Schuman raiskauksesta. Nyt esiin on tullut kolmas tapaus.

Nainen, jonka nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen, on syyttänyt Nick Carteria hyväksikäytöstä. Naisen mukaan Carter hyväksikäytti häntä useaan otteeseen vuonna 2003 uhrin ollessa vain 15-vuotias. People-sivuston saamien tietojen mukaan tilanteet tapahtuivat jahdilla, eikä poptähti käyttänyt ehkäisyä. Nick Carter vannotti naista pitämään asian salaisuutena.

Nick Carterin asianajaja ilmoitti aiemmin, että Carter on päättänyt syyttää naisia juonittelusta. Carter uskoo vahvasti siihen, että Shannon Ruth ja Melissa Schuman ovat opportunisteja, jotka halusivat lähteä viisi vuotta sitten mukaan #MeToo-liikkeeseen. MeToo-aihetunnisteella ihmiset kertoivat julkisesti ahdistelusta ja hyväksikäytöstä, jota he ovat joutuneet kokemaan.