Muistatko 24-sarjan Kim Bauerin? Tältä miesten päiväuni näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Elisha Cuthbert tuli tunnetuksi 24-televisiosarjasta, jossa hän esitti Kiefer Sutherlandin tulkitseman Jack Bauerin tytärtä. Cuthbert on viime vuosina esiintynyt julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa enää harvakseltaan.

Nyt Elisha on julkaissut kuvansa, jonka yhteydessä hän ei kuitenkaan julkaissut lainkaan kuvatekstiä. Otos kuitenkin osoittaa Cuthbertin olevan edelleen upea kaunotar. Onkin harmi, että hänen uransa kulta-ajat vaikuttavat olevan takana.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha on supersuositun 24-sarjan lisäksi nähty myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esitti sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.