Ariana Grande yllätti jäätelökioskin myyjänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande on monien muiden julkkiskaunottarien tavoin loikannut myös kosmetiikkabisnekseen perustamalla oman r.e.m.beauty -merkkinsä. Merkki lanseerasi juuri uuden meikkivoiteen, minkä kunniaksi tähti avasi New Yorkiin hauskan pop up -myymälän.

Myymälässä tarjoiltiin jäätelöä herkullisine lisuikkeineen ja asiakkaat saivat myös tutustua uusiin meikkeihin ja tutkia meikkivoidesävyjä sekoittamalla mikä itselle paras sävy olisi. Nainen yllätti fanit myymälässä myös omalla läsnäolollaan ja jutteli asiakkaiden kanssa.

Ariana Granden erosi hetki sitten aviomiehensä Dalton Gomezin kanssa. Ariana Grande ryhtyi nopeasti eronsa jälkeen suhteeseen näyttelijä Ethan Slaterin kanssa, minkä vuoksi nainen on saanut viime aikoina paljon lokaa niskaansa. Slater nimittäin jätti Ariana Granden vuoksi oman kumppaninsa, jonka kanssa hän oli juuri saanut lapsen.

@arianagrande today’s the last day of the @r.e.m.beauty pop-up sweetener ice cream shoppe ! nyc, i hope you enjoyed the treats and getting shade matched and that you love the foundation as much as i do ! thank you to everyone who came out and to everyone who worked so hard to make this so beautiful and special ♡ we might have to do it again sometime …@r.e.m. beauty ♬ Mr. Sandman – The Chordettes

@arianagrande

today made my heart so happy. ♡ i can’t wait to share more soon but for now… just this. i’ve watched 100 times. thank you for coming to our @r.e.m. beauty ice cream shoppe ! it will be open til Thursday ! 🍨

♬ original sound – arianagrande

@arianagrande :’) !!!!!!!!!!!! 🍨🤎 ♡ @r.e.m. beauty ♬ original sound – arianagrande