Millie Bobby Brown esitteli syysmuotia – tässä tärkein vaatekappale

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Millie Bobby Brown nousi nopeasti maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Netflixin Stranger Things -sarjan ansiosta. 19-vuotias Brown nähtiin taannoin myös Netflixin tuoreessa Enola Holmes 2 -elokuvassa, jossa hän näyttelee Sherlock Holmesin pikkusiskoa.

Millie Bobby Brown esittelee nyt About You -kanavan julkaisemalla TikTok-videolla hänen Florence by Mills -vaatekokoelmansa helmiä. Syyspukeutumisen kulmakivenä ja trendikkäimpänä vaatekappaleena tähti pitää pitkää hametta, jonka voi yhdistää saappaisiin ja rentoon neuleeseen tai huppariin.

Millie Bobby Brown on ryhtynyt myös kirjailijaksi. Naiselta ilmestyy 12. syyskuuta Nineteen Steps -niminen romaani, joka on historiallinen fiktio. Kirja perustuu naisen oman suvun kohtaamiin tapahtumiin toisen maailmansodan aikana Lontoossa.

@aboutyou Replying to @𝒎𝐛𝐛 𝐧𝐨𝐭𝐢𝐜𝐞𝐝 𝟏𝟒𝐱 Part 2 of #MillieBobbyBrown showing us her @florence by mills apparel collection! #CoCreatedByAboutYou ♬ original sound – About You