Rohkea poseeraus oli tuoda Sabrina, teininoita -tähdelle potkut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Melissa Joan Hart nousi 1990-luvulla kuuluisuuteen Sabrina, teininoita -sarjan pääroolissa. Hart on paljastanut nyt olleensa vähällä saada potkut sarjasta vuonna 1999. Syynä oli Maxim-lehden kansikuva.

Hart oli poseerannut 23-vuotiaana Maximin kannessa kuvassa, jossa hän peittää rintansa lakanalla. Se oli liikaa Sabrina, teininoidan taustalla olleille tahoille. Hän sai tietää Drive Me Crazy -elokuvan ensi-iltajuhlissa olleesa vaarassa saada potkut suosikkisarjasta.

– Asianajajani kysyi, olinko poseerannut Maxim-lehden kuvassa. Vastattuani myöntävästi hän sanoi: ”Sinua ollaan haastamassa oikeuteen ja olet saamassa potkut sarjasta, joten älä puhu lehdille äläkä tee mitään”, Hart avatui Pod Meets World -podcastissa.

Hartille selvisi, että hän oli rikkonut sopimusta Sabrina-hahmon omistavan Archie Comics -yhtiön kanssa. Maximin kansikuvan tekstissä viitattiin Sabrinaan, jota Hart ei sopimuksen mukaan saanut näytellä alasti. Näyttelijä kuitenkin lopulta välttyi potkuilta, sillä hänellä ei luonnollisesti ollut osaa eikä arpaa siihen mitä lehden kannessa oli kirjoitettu.

Hartin mukaan kohu sattui viikolla, joka oli jo muutenkin yksi hänen uransa hirveimmistä. Näyttelijä oli nimittäin juuri eronnut silloisesta poikaystävästään ja saanut tietää menettäneensä roolin ensimmäisessä Scary Movie -elokuvassa.