Sara Chafak aurinkolomalla – valkoiset biksut pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskokki ja malli Sari Chafak on sinkku. Vuoden 2012 Miss Suomi erosi taannoin 28-vuotiaan poikaystävästään Jeffrey Lawmanista. Sittemmin Sara kertoi suuntaavansa katseen elämässä eteenpäin. Nyt hänet nähdään katselemassa maisemia aurinkolomalla.

Sara poseeraa sosiaalisen median seuraajiensa iloksi tyylikkäissä valkoisissa biksujen yläosissa ja jalassaan hänellä on valkoiset rennot housut. Kuvansa yhteydessä Chafak toteaa jonkun antaneen hänelle tunteen, jonka olemassaolosta hän ei aiemmin tiennyt.

Sara Chafak on julkaissut erouutisen jälkeen kauniita kuvia Instagramiin. Hän ei totisesti ole jäänyt harmittelemaan tilannetta, vaan edustaa hyvinvoivan näköisenä. Fort Boyard Suomi tv-ohjelman kuvauksissa tavannut pari on seurusteli vuodesta 2019.