IS: Pate Mustajärvi paljasti Popedan jälkeiset suunnitelmansa – ei jää lepäämään laakereille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popeda nousi lauantaina viimeistä kertaa lavalle pitkäaikaisen solistinsa Pate Mustajärven kanssa. Loppuunmyytyä Ratinasta poikki -konserttia oli saapunut juhlistamaan lähes 30 000 ihmistä.

Nyt Pate Mustajärvi on avannut Ilta-Sanomille tulevaisuuden suunnitelmiaan. Laulajan tarkoituksena on seuraavaksi vetäytyä lomamatkalle. Mustajärvi ei jää lomien lusimisen jälkeen lepäämään laakereille, vaan päätti kesällä jatkaa soolouran parissa.

– Mitä jos olen koko talven tekemättä mitään? Minähän olen addiktoituva ihminen, Mustajärvi kertoi pohtineensa.

Universal Music -yhtiön kanssa sopimuksen tehnyt Mustajärvi julkaisee 8. syyskuuta Hei äijä -kappaleen. Uuden sopimuksen myötä hän pääsee osallistumaan kappaleidensa valitsemiseen itse eikä aio levyttää kappaleita, joita ei tunne omakseen.

Soolouralle siirtymisen myötä Mustajärvellä riitää tekemistä talveksi, ja suunnitelmissa on ensi vuonna myös soolokiertue. Myös omaa aikaa löytyy.

– Ensi kesänä viljellään porkkanaa ja perunaa. Jo tänä syksynä nautitaan siitä, että on mahdollisuus matkustaa lauantaina Helsinkiin, käydä Kansallisteatterissa ja jäädä hotelliin yöksi, vaikka ei ole keikkareissulla, Mustajärvi kertoi.