Rautakaupan kissasta tuli Tiktok-sometähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Jerseyssä sijaitsevan Home Depot -rautakaupan karvainen työntekijä on sulattanut asiakkaiden sydämet. Myymälässä asustaa Leo-niminen kissa, josta on tullut kuuluisuus niin paikallisten keskuudessa kuin sosiaalisessa mediassakin. Leo on entinen maatilakissa, joka sai tärkeän tehtävän rautakaupan hiiriongelman kitkemiseksi.

Kaupan työntekijät huolehtivat siitä, että Leolle riittää ruokaa, nukkumapaikkoja ja silityksiä. Myös kissan säännöllisistä eläinlääkärikäynneistä huolehditaan. Jeffrey Simpkins alkoi julkaisemaan TikTokissa videoita Leon arjesta. Ensimmäinen video keräsi vain yhdessä vuorokaudessa peräti 4,5 miljoonaa katselua. Monet vierailevat rautakaupassa puhtaasti Leon vuoksi.

– Kissalla on ainutlaatuinen luonne. Leo on ystävällinen ja toisin kuin muut kissat, se käyttää vaatteita. Leolla on myös paljon nukkumapaikkoja, Simpkins kuvaili 6ABC-uutissivustolle.

@cat_dad_2020 Where Leo came from 🐱#catdad2020 #catsoftiktok #homedepot ♬ original sound – 🐱❤️Jeff (cat_dad_2020)❤️

@cat_dad_2020 Leo’s new shirt 🐱@The Home Depot #catdad2020 #catsoftiktok #homedepot ♬ original sound – 🐱❤️Jeff (cat_dad_2020)❤️

@cat_dad_2020 Leo’s friday evening @The Home Depot #catdad2020 #catsoftiktok #homedepot ♬ original sound – 🐱❤️Jeff (cat_dad_2020)❤️