Sisarvaimot-sarjan Kody sai kylmää kyytiä Janellelta – rajua haistattelua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjan 18. kauden viimeisimmässä jaksossa nähtiin Janelle ja Kody Brownin massiivinen riita, joka keskittyi lähinnä heidän avioliittonsa päättymiseen. Sarjan fanit tietävät, että Christine, Janelle ja Meri ovat jättäneet henkisen liittonsa Kody Brownin kanssa, mutta nyt näytetään, kuinka tilanne lopulta kärjistyi Flagstaffissa, perheen kotikaupungissa.

Koronapandemia johti massiivisiin erimielisyyksiin Brownin perheessä. Kaikilla oli erilaisia mielipiteitä turvassa pysymisestä, eikä Janelle ja Christine Brown halunneet noudattaa Kodyn asettamaa liikkumiskieltoa. Lisäksi Kody laiminlöi muiden lasten tapaamisen, lukuunottamatta Robynin talossa asuvaa jälkikasvua. Kody ei halunnut tavata lapsiaan, mikäli he eivät noudattaisi rajoituksia. Lapset eivät puolestaan halunneet noudattaa rajoituksia, koska se vahingoittaisi heidän sosiaalisia suhteitaan ja harrastustoimintaa.

– Joten minun pitäisi valita sinun ja lastemme välillä?, Janelle napautti Kodylle keskellä pariskunnan huutosirkusta.

Kody syytti Janellea valehtelijaksi, kun taas Janelle kuvaili hänen käyttäytymisensä olevan manipuloivaa. Lopulta mies ryntää pois keskustelusta ja sanoo, että hän on kuunnellut jo ihan tarpeeksi Janellea.

– Haista vittu, Janelle huutaa Kodyn perään.

Sen jälkeen Janelle pyytää Kodya hakemaan tavaransa pois. Hän jää pohtimaan, miten pääsee elämässään eteenpäin.