Ilouutisia Satakiloiset siskot -sarjan faneille – ohjelma saamassa jatkoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavalla on useita realityohjelmia, joissa seurataan ylipainoisten ihmisten elämää. Liikalihavuus on yleensä epäterveellisten elämäntapojen aiheuttama tila. Osa ihmisistä syö liikaa tunneperäisten ongelmien vuoksi. Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton ovat kolmekymppiset siskokset, jotka nousivat televisiotähdiksi Youtube-kanavansa kautta.

Siskosten yhteispaino oli sarjan alkaessa yli 450 kiloa. Amy onnistui laihduttamisessa ja hän pääsi lihavuusleikkaukseen. Viimeisimmällä kaudella myös Tammy onnistui laihduttamisessa. Heillä molemmilla on ollut myös ongelmia avioliiton kanssa, kun Amy erosi aviomiehestään ja kahden lapsen isästä. Tammyn puoliso sen sijaan menehtyi yllättäen.

The Sun vahvistaa, että sarjasta kuvataan viides tuotantokausi. Ohjelmassa tullaan seuraamaan muun muassa Tammyn ihonpoistoleikkausta. Nainen on laihduttanut 8XL:n koosta kokoon XL. Ihran poistuttua vartalosta on tilalle jäänyt reilusti ylimääräistä ihoa. Uudet jaksot julkaistaan 12. joulukuuta Yhdysvalloissa TLC-televisiokanavasta. Suomen esitysajoista ei ole vielä tiedotettu.