Koira oli kadoksissa 12 vuotta – sitten tapahtui todellinen ihme

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kadonneiden lemmikkien suhteen ei kannata menettää toivoa. Joskus karkulaiset löytyvät vielä useiden vuosienkin jälkeen. Näin kävi taannoin Yhdysvalloissa Arizonan osavaltiossa.

Maricopa County Animal Care -eläinsuojaan pelastettiin taannoin jo seniori-ikään ehtinyt kulkukoira. Koiraa kuvailtiin ujoksi ja alakuloisen oloiseksi, eikä se heiluttanut lainkaan häntäänsä. Koira kuitenkin paljastui Minion-nimiseksi kadonneeksi lemmikiksi mikrosirun avulla.

Eläinsuoja tavoitti Minionin omistajat, jotka olivat yllättyneitä lemmikkinsä löytymisestä. Koira oli nimittäin karannut kotoaan 12 vuotta sitten kiinteistönhoitajan unohdettua kodin pihan portin auki. Koiran yli vuosikymmen pituiseksi venähtäneet seikkailut jäävät mysteeriksi, mutta tapaus toimi muistutuksena lemmikkien mikrosirujen tarpeellisuudesta.

– Työntekijämme kertoi omistajille Minionin olevan nykyään vanha ja hidasliikkeinen. Heti kun Minion näki perheensä, se alkoi kuitenkin heti heiluttamaan häntäänsä ja oli selkeästi innoissaan jälleennäkemisestä, MCACCin Facebook-julkaisussa kerrottiin.