Meghan ja Harry etsivät kotia Malibusta – upea merenrantatontti kiikarissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen uutisoitiin hetki sitten neuvottelevan parhaillaan siitä, että he tekisivät paluun kuninkaalliseen perheeseen. Pariskunta asuu parhaillaan Yhdysvalloissa, mutta heidän elämänsä ei ole edennyt rapakon takana suunnitelmien mukaan. Nyt he ovat kuitenkin etsimässä uutta kotia edelleen Yhdysvalloista.

Prinssi Harry ja Meghan Markle asuvat tällä hetkellä Montecitossa, mutta suunnittelevat kotinsa myymistä ja Malibuun muuttamista kokoaikaisesti. Tällä hetkellä pariskunnan kiikarissa on etenkin upea merenrantatontti, jossa on uima-allasta lukuunottamatta pelkkä keskeneräinen rakennustyömaa.

Tontin hinta on TMZ-sivuston mukaan noin kahdeksan miljoonaa dollaria. Mikäli talo rakennettaisiin tontille suunnitelmien ja jo tehtyjen piirrustusten mukaan, hintalappuun lisättäisiin vielä 10 miljoonaa dollaria. Tontille on oma yksityinen pihatie, joka on osa viehätystä, koska pariskunta haluaa pitää kiinni yksityisyydestään omassa kodissaan.