Joe Jonasin ja Sophie Turnerin lapset isällään – nyt paljastui syy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Game of Thrones -sarjassa näytellyt Sophie Turner ja Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonas menivät naimisiin vuonna 2019. Alkuviikosta kuitenkin uutisoitiin, että Joe Jonas on hakenut naisesta avioeroa neljän vuoden liiton jälkeen.

Joe Jonasilla ja Sophie Turnerilla on yhdessä kaksi lasta. Ensimmäisen lapsensa he saivat vuonna 2020. Willa-nimisestä esikoisesta tuli isosisko viime vuonna kun perheeseen syntyi toinen tyttö. People-sivuston mukaan avioerohakemuksesta kävi ilmi, että tytöt ovat asuneet isänsä luona viime aikoina kun pariskunta on jo elänyt elämää erillään.

Moni alkoi spekuloimaan syitä siihen, että lapset ovat asuneet isänsä luona. Lähipiirin mukaan asia on ollut yksinkertainen ja yhdessä päätetty, koska Joe Jonas on saanut enemmän lastenhoitoapua sukulaisiltaan. Perheen antama tuki ja lastenhoitoapu on ollut tarpeen Jonasille ja Turnerille, joista kumpikin tekee paljon töitä. Avioerohakemukseen eron syyksi oli kirjattu, että osapuolten välinen avioliitto on korjaamattomasti rikki.