Kokki esitteli huikeita taitojaan – 160 kurkkuviipaletta puolessa minuutissa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Six Pack Chef -nimellä kehonrakennusharrastuksensa ansiosta tunnettu kokki Wallace Wong osaa käsitellä veistä hämmästyttävällä tavalla. Hän esittelee taitojaan tuoreella videolla, jossa hän rikkoo taidoillaan maailmanennätyksen

Italialaiseen Lo Show dei Record -ennätysohjelmaan osallistuneen Wongin silmät sidottiin, ja hän sai eteensä halkaistun kurkun. Kokki pilkkoi 30 sekunnin aikana 166 kurkkuviipaletta. Guinnessin ennätystenkirjan tuomaristo vahvisti Wongin rikkoneen maailmanennätyksen.

Wong on esiintynyt lukuisissa ruokaohjelmissa, minkä lisäksi hän ylläpitää suosittua TikTok-tililään. Kokki kertoi Guinnessille sairastaneensa 17-vuotiaana syöpää. Hän alkoi parannuttuaan kiinnittämään enemmän huomiota ruokavalioonsa ja innostui kokkaamisesta.

– Kun olet joutunut elämään sen tunteen kanssa ettei huomista ole, suhtautumisesi elämään muuttuu, Wong kuvaili.