Kylie Jenner vahvisti suhteensa – suuteli Timothée Chalametin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner ja näyttelijä Timothée Chalamet kuuluvat molemmat nuoren Hollywood-polven suurimpiin tähtiin. Kummankin fanit ovat käyneet villinä sosiaalisessa mediassa, sillä keväällä alkoi kiertämään huhu, jonka mukaan heillä on suhde.

Useiden lähteiden mukaan Kylie Jenner ja Timothée Chalamet olivat aloittaneet tapailun jo huhtikuussa, mutta pariskunta ei kuitenkaan vahvistanut suhdetta tai näyttäytynyt yhdessä julkisuudessa. Lähipiirin mukaan he viettivät yhdessä kuitenkin paljon aikaa. Nyt rakastavaiset ovat viimein näyttäytyneet yhdessä ja tehneet kaikille selväksi sen, että he ovat pari.

Kylie Jenner ja Timothée Chalamet olivat Beyoncen konsertissa, jossa he eristetyllä vip-alueella halailivat ja pussailivat useaan otteeseen. TMZ-sivuston jakamalla videolla nähdään miten rakastuneilta he näyttävät katsoessaan konserttia aivan toisissaan kiinni.