Pepsi julkaisee vanhoja mainoksia – muistatko tämän Britney Spearsin esiintymisen?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kansainvälisiä supertähtiä nähdään usein virvoitusjuomamerkkien mainoskampanjoissa. Etenkin Pepsi on tunnettu siitä, että se tekee suuria yhteistöitä tunnettujen tähtien kanssa. Pepsin mainoksissa esiintyy usein poptähtiä, jotka laulavat mainoksia varten tehtyä kappaletta.

Vuodesta 1898 asti valmistettu Pepsi on Coca-Colan ohella yksi maailman tunnetuimmista colajuomabrändeistä. Nyt Pepsi juhlii 125-vuotista taivaltaan julkaisemalla uudelleen vanhoja mainoksia, joita on esitetty aiempina vuosina televisiossa.

Nyt Pepsi on julkaissut uudelleen YouTube-kanavallaan mainoksen, jonka tähtenä nähdään Britney Spears. Mainosta varten Britney Spearsille on sävelletty kappale, joka tuntuu mukailevan naisen omia hittejä kuulostamatta kuitenkaan täysin samalta. The Joy of Cola -mainosta on esitetty alun perin mainoskanavilla vuonna 2001.