Suomalainen Laura Birn The Crow -elokuvan uuteen versioon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen näyttelijä Laura Birn on kiinnitetty odotettuun kansainväliseen tuotantoon. Hän näyttelee rakastetun The Crow -elokuvan uudessa versiossa, jonka on määrä saada ensi-iltansa ensi vuonna.

Synkkä supersankari- ja kostotarina The Crow kertoo muusikosta, joka palaa kostamaan rakastettunsa ja itsensä kuoleman. Alkuperäisen vuonna 1994 The Crow’n pääroolia näytteli elokuvan kuvauksissa traagisesti menehtynyt Brandon Lee. Sekä alkuperäinen että tuleva elokuva perustuvat James O’Barrin goottihenkiseen sarjakuvaan.

Uuden The Crow -elokuvan päärooleissa nähdään Se-elokuvan Pennywisenä järkyttänyt Bill Skarsgård, laulaja-lauluntekijä FKA Twigs ja Succession-sarjasta tuttu Danny Huston. Ohjaajana toimii The Deadline -sivuston mukaan Rupert Sanders. Elokuvaa on kuvattu Prahassa ja Münchenissa.

Laura Birn on tullut Suomessa tunnetuksi muun muassa Puhdistus ja Leijonansydän -elokuvista sekä tuoreesta Munkkivuori-sarjasta. Hän on myös keskeisessä roolissa Apple TV:n yhdysvaltalaisessa scifisarjassa The Foundation.