Finnairille töihin? Vapaana yli 200 työpaikkaa ensi vuodelle

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomalainen lentoyhtiö Finnair rekrytoi ensi vuoden liikenteen tarpeisiin yhteensä 200 matkustamotyöntekijää Helsinki-Vantaan asemapaikalle. Rekrytoitavista noin puolet palkataan vakituiseen työsuhteeseen Finnairiin ja noin puolet määräajaksi kesäkaudelle 2024.

Ensimmäiset peruskurssit alkavat joulukuussa Finnair Flight Academyssä Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä. Ensimmäiset uudet työntekijät pääsevät aloittamaan työnsä Finnairin lennoilla kevättalvella 2024. Koulutus koostuu turvallisuudesta, ensiavusta ja palvelusta. Finnair on edellisen kerran rekrytoinut matkustamohenkilökuntaa Helsinki-Vantaan asemapaikalle ennen pandemiaa vuonna 2019.

– On hienoa jälleen päästä rekrytoimaan uusia matkustamotyöntekijöitä tiimiimme. Pystymme tarjoamaan valtaosalle rekrytoiduista ja koulutuksen käyneistä työpaikan suoraan kurssin jälkeen, sitä mukaa kun henkilöitä valmistuu kursseilta. Matkustamohenkilökunta vastaa matkustamon turvallisuudesta ja asiakaspalvelusta, sanoo Finnairin matkustamopalvelun johtaja Sami Rolig.