77-vuotias Cher paljasti nuorekkuutensa salaisuuden – näistä kahdesta tyyliseikasta ei luovu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajalegenda Cher on tehnyt menestyksekästä uraa jo vuosikymmenien ajan eikä nainen ole vieläkään hidastamassa tahtiaan. Taannoin hän kertoi, että hän on valmistelemassa jopa kahta uutta albumia tuottaja Alexander Edwardsin kanssa.

Cher täytti toukokuussa 77 vuotta ja on ihmetellyt sitä miten hän voi jo pian täyttää 80 vuotta vaikka hän edelleen kokee olonsa hyvin nuorekkaaksi. Nainen on kommentoinut Daily Mail -sivuston mukaan, että uskoo nuorekkaan ulkonäön olevan kiinni myös paljon hänen omista tyylivalinnoistaan.

Cher on arvellut, että nuorekas olo saattaa johtaa siihen, että hän myös näyttää nuoremmalta. Naisella on myös nuoria ystäviä ja hän yrittää pysyä trendeissä mukana. Nainen on myös sitä mieltä, että hän ei koskaan tule luopumaan esimerkiksi farkkujen käyttämisestä. Pitkät hiukset ovat toinen asia, jonka hän tulee aina pitämään osana omaa ulkonäköään.