Grace Boor otti rajatonta rusketusta –

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista sosiaalisen median mallikaunotarista. Neitonen tienaa elantonsa esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, sillä Gracella on nykyisin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt Grace on ikuistettu lomakuviin, joissa hän on ottanut aurinkoa yläosattomissa. Kuuma kaunotar haluaa ymmärrettävästi rajatonta rusketusta, jotta tulevat biksuposeeraukset olisivat mahdollisimman näyttäviä.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.