Rihannan toisen lapsen nimi paljastui – peräisin ASAP Rockyn kappaleesta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Artistipariskunta Rihannan ja ASAP Rockyn toinen lapsi syntyi 1. elokuuta. Heillä on entuudestaan 1,5 vuoden ikäinen RZA-niminen poika. Spekulaatiot toisen lapsen nimestä käyvät kuumina.

Nyt The Blast on saanut käsiinsä kopion pienen vauvan syntymätodistuksesta. Todistuksessa kerrotaan, että pienen pojan nimi on Riot. Lapsi syntyi Los Angelesin Cedars Sinai -sairaalassa 1. elokuuta kello 7:41, eli kaksi päivää aiemmin kuin julkisuuteen kerrottiin. Riot on myös vauvan isän, oikealta nimeltään Rakim Mayersin viimeisimmän sinkkujulkaisun nimi.

– Rihanna tuntee perheensä olevan nyt kokonainen. Hän on aina halunnut tätä, lähipiiristä kerrottiin aiemmin.

Rihannan ja ASAP Rockyn esikoislapsi syntyi toukokuussa 2022. Supertähtien pojan pitkään mysteerinä olleen nimen inspiraationa toimi hiphop-kokoonpano Wu-Tang Clanin räppärilegendan taiteilijanimi, ja pojan nimeksi annettiinkin RZA Athelston Mayers.