Salma Hayekin rintavako varasti huomion rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Upeaa Hollywood-tähti Salma Hayek on tunnettu monista menestyksekkäistä elokuvista, minkä lisäksi nainen on toiminut myös useiden kauneusalan kampanjoiden mainoskasvona. Viime aikoina kaunis näyttelijä on julkaissut itsestään myös upeita kuvia omalla Instagram-kanavallaan.

Tällä kertaa Hayek on nauttinut kurviensa esittelemisestä kameralle, kun hänet nähdään rantamaisemissa melko paljastavassa asussa. Hänen etumuksensa vei kiistatta päähuomion kuvassa, joka oli taatusti hänen fanijoukkojensa mieleen.

57-vuotias Salma Hayek juhli taannoin sitä, että hän oli onnistunut haalimaan omalle Instagram-kanavalleen jo 24 miljoonaa seuraajaa. Nykyään naisella on seuraajia jo 26,5 miljoonaa. Ihmiset näyttävät pitävän naisen positiivisista julkaisuista, joissa nähdään miten onnellista elämää tähti elää.