Joan Collins shoppailee halpamarketeissa: ”Kaikki luulivat Dolceksi”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seksisymbolina pidetty brittinäyttelijätär Joan Collins nousi television parhaiten palkituksi näyttelijättäreksi 1980-luvun puolivälissä. Hän esiintyi Dynastia-saippuasarjassa vuosina 1981-1989 ja on näytellyt myös suositussa American Horror Story -sarjassa vuodesta 2011 lähtien.

Myös kirjailijana ja kolumnistina tunnettu 90-vuotias Joan Collinsia on myös pidetty muoti-ikonina. Nainen ei kuitenkaan pidä kalliiden merkkivaatteiden ostamisesta vaan tekee ostoksia mielummin esimerkiksi Target-tavaratalossa, josta hän tekee usein edullisia löytöjä.

Joan Collins kertoi People-sivuston mukaan ostaneensa kerran Targetista leopardikuviolliset biksut, jotka olivat maksaneet 28 dollaria. ”Kaikki luulivat niitä Dolceksi”, Collins kertoi. Joan Collinsilla on kuitenkin myös paljon upeita asuja, jotka ovat tunnetuilta muotimerkeiltä. Näistä monet vaatekappaleet tähti on saanut aikoinaan lahjaksi.

Joan Collins on surullinen siitä, että naiset eivät enää pukeudu hänen mielestään yhtä elegantisti kuin ennen ja käytä rahaa vaatteisiin. Collins pitää sitä hyvin traagisena, että naiset päätyvät valitsemaan ylleen pelkän lyhythihaisen paidan ja farkut.