Mies heitteli kaupan työntekijöitä suklaapatukoilla – putkareissu siitä seurasi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen mies pidätettiin, koska hän heitteli Walgreensin työntekijöitä Snickers-patukoilla. Työntekijät eivät loukkaantuneet karkki-iskussa. Kaikki alkoi siitä, kun 23-vuotias Idel Noy-Quesada, yritti ostaa savukkeita Clearwaterissa sijaitsevassa kaupassa.

Noy-Quesadalla ei ollut henkilöllisyyspapereita mukana. Hän näytti puhelimestaan henkilökorttinsa valokuvaa, mutta se ei kelvannut työntekijöille. Mies raivostui ja alkoi heitellä Snickers-patukoilla naispuolista työntekijää kohti. Snickers-patukoiden kanssa riehunut mies ei suostunut poistumaan kaupasta ja hänelle soitettiin poliisit.

Noy-Quesada pidätettiin kahdesta rikoksesta. Hänet määrättiin lääninvankilaan, josta hänet vapautettiin 1.000 dollarin takuusumman maksamisen jälkeen, The Smoking Gun uutisoi.