Pasha Pozdniakova poseerasi Miss Suomi -finaalibileissä – illan kurvikkain kaunotar?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmallakin jo tunnetuksi sosiaalisen median tähdeksi noussut Pasha Pozdniakova on poseerannut viime aikoina pluskoon kaunottarena jopa miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Huhtikuussa 2023 Pasha ryhtyi myös Pashulia-nimiseksi artistiksi, kun single Mommy julkaistiin.

Nyt Pasha on käynyt ihastelemassa muitakin näyttäviä kaunottaria, sillä hän oli seuraamassa Miss Suomi -kilpailun finaalia ja oli mitä todennäköisimmin illan kurvikkain kaunotar.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.