PMMP sai lisäkeikan Olympiastadionille – syynä valtava kysyntä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme maanantaina suositun PMMP-yhtyeen tekevän elokuussa 2024 paluun stadionkonsertin merkeissä. Suuren kysynnän vuoksi PMMP saa myös lisäkonsertin Helsingin Olympiastadionilla.

Lisäkonsertti järjestetään perjantaina 23. elokuuta 2024. Jo aikaisemmin julkistettu stadionkonsertti järjestetään seuraavana päivänä, lauantaina 24. elokuuta. Rajattu ennakkokapasiteetti myytiin hetkessä loppuun.

– Ihan häkellyttää tämä vastaanotto ja ihmisten reaktiot, onneksi pystytään tekemään toinenkin keikka niin mahtuu useampi mukaan. Samalla se tuntuu kyllä ihan hurjalle! Tuleepas kivaa ensi elokuussa! PMMP iloitsee Warner Music Liven tiedotteessa.

Lauantain konsertin jäljelle jääneet liput ja lisäkonsertin koko kapaisteetti tulee lipunmyyntiin maanantaina 18. syyskuuta kello 09.00 Lippupisteessä. Lippuja haluavien on syytä varautua siihen, että molemmilla tapahtumilla on virallisen lipunmyynnin alkaessa valtava kysyntä.

Vuonna 2003 perustettu PMMP nousi valtavaan suosioon ja voitti uransa aikana yhdeksän Emma-palkintoa. Yhtye lopetti toimintansa kahteen jäähallikeikkaan lokakuussa 2013. Lopettamisen jälkeen Vesala ja Luoti ovat tehneet soolouraa, ja muut yhtyeen jäsenet ovat soittaneet lukuisissa kokoonpanoissa.