PMMP tekee paluun – jättikeikka Olympiastadionilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosittu PMMP tekee paluun ainakin yhden keikan ajaksi. Kymmenen vuotta sitten uransa päättänyt yhtye on paljastanut esiintyvänsä Helsingin Olympiastadionilla 24. elokuuta 2024.

Idea paluusta syntyi tiedotteen mukaan Paula Vesalan 40-vuotissynttäreillä, jossa muu bändi yllätti hänet kolmella PMMP-kappaleella. Basisti Juho Vehmanen ja rumpali Heikki Kytölä kertoivat tästä alkaneen tapahtumaketjun, joka huipentuu stadikalla ensi vuonna.

– Tajuttiin, että PMMP:n musiikki merkitsee yhä paljon monelle ihmiselle ja kyllä me myös itse edelleen rakastamme niitä biisejä. Ja meille oli myös tullut ikävä toisiamme, Mira Luoti kommentoi tiedotteessa.

– Lopettaessamme oltiin tehty todella tiiviisti kymmenen vuotta keikkoja ja kyyti ei ollut aina tasaista. Lopetimme hyvällä hetkellä ja kaikilla on bändistä hyvät muistot. Olen nauttinut soolovuosista, mutta PMMP-yhteisölle on riemukasta vetää vielä kerran, Paula Vesala kertoi.

Vuonna 2003 perustettu PMMP nousi valtavaan suosioon ja voitti uransa aikana yhdeksän Emma-palkintoa. Yhtye lopetti toimintansa kahteen jäähallikeikkaan lokakuussa 2013. Lopettamisen jälkeen Vesala ja Luoti ovat tehneet soolouraa, ja muut yhtyeen jäsenet ovat soittaneet lukuisissa kokoonpanoissa.

Lipunmyynti Olympistadionin konserttiin alkaa maanantaina 18. syyskuuta 2023 klo 9.00 Lippupisteessä. Lippujen hinnat alkavat 49,90 eurosta.