Sabina Särkkä herutteli lomakuvissa – rannalla narubiksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaikuttajana sosiaalisessa mediassa työskentelevä Sabina Särkkä nähdään usein hänen Instagram-kanavallaan häikäisevän upeissa kuvissa, joissa tähti esittelee asujaan ja asusteitaan. Tällä kertaa Särkkä poseeraa vaaleansinisissä narubiksuissa merenrannalla.

Sabina Särkkä näyttää lähteneen ulkomaille pakoon Suomen viileneviä syyskelejä. Hän lomailee tällä hetkellä Kreetalla, josta nainen on julkaissut nyt ensimmäiset lomakuvat. Nainen poseeraa aution näköisellä rannalla todella kauniin näköisenä biksut yllään ja lippalakki päässään.

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, ja hänet on nähty myös yhtenä Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana.