Uudenvuodenaaton Helldone-festivaali tekee paluun – pääesiintyjänä Ville Valo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Tavastialla järjestettiin vuosina 2005-2017 HIM-yhtyeen järjestämä Helldone-uudenvuodentapahtuma. Festivaaleilla lavalle nousi pääesiintyjänä toimineen HIMin lisäksi tunnettuja kotimaisia ja ulkomaisia raskaan rockin ja metallin nimiä. Nyt tapahtuma on tekemässä paluun.

Helldone-tapahtuman pääesiintyjänä Tavastian lavalle nousee yänä vuonna VIlle Valon sooloyhtye VV. Lämmittelijänä toimii brittiyhtye Zetra. Liput 31. joulukuuta 2023 järjestettävälle keikalle saapuvat myyntiin perjantaina 15. syyskuuta kello 12.00.

Ville Valon VV-yhtye kiertää Euroopan esiintymislavoja jälleen huhti-toukokuussa. Kiertueen aikana VV esiintyy myös Suomessa Oulussa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Turusta Tukholmaan matkaavalla Viking Grace -matkustajalaivalla.