Mikä hottis! Selena Gomez estottomana julkkisgaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu supertähti Selena Gomez piti pitkän tauon musiikin julkaisemisesta keskittyessään näyttelemiseen ja omaan Rare Beauty -kosmetiikkabrändiinsä. Taannoin hän yllätti faninsa Single Soon -kappaleella, joka sai odottaa julkaisuaan kuusi vuotta.

Tällä kertaa Selena on osallistunut MTV Video Music Awards -gaalaan, jonka punaiselle matolle hän asteli todella näyttävässä punaisessa iltapuvussa. Asun yläosa oli varsin paljastava, ja se suorastaan helli Gomezin upeaa vartaloa. Fanit saivat taatusti riittävästi ihasteltavaa.

Selena Gomez näyttää julkaisevan upeimmat kuvansa usein Instagramin tarinoiden puolella, koska siellä ne pysyvät vain vuorokauden ajan esillä. Moni ottaa kuitenkin kaunottaren paljastelevista kuvista ruutukaappauksia, joiden ansiosta kuvat jäävät verkkoon vielä pitkäksi aikaa.