Emily Ratajkowski pohti aiempia suhteitaan: ”Treffeille kenen tahansa kanssa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen huippumalli Emily Ratajkowski oli naimisissa Sebastian Bear-McClardin kanssa, mutta otti miehestä avioeron kun kävi ilmi, että mies oli pettänyt häntä. Heillä on yhdessä myös lapsi, kaksivuotias Sylvester, joka asuu lähinnä Ratajkowskin kanssa.

Emily Ratajkowski on deittaillut eronsa jälkeen ahkerasti. Nyt hän julkaisi TikTok-kanavallaan videon, jossa hän vitsaili eron jälkeisellä ajanjaksolla. ”Juuri eronneena olin valmis menemään treffeille kenen tahansa kanssa jos mies vain halusi viedä minut illalliselle”, Ratajkowski muistelee.

Kuvatekstissään 32-vuotias Emily Ratajkowski kuitenkin totesi olevansa kiitollinen siitä, että kyseinen ajanjakso on ohi. Ratajkowski on tapaillut avioeronsa jälkeen muun muassa Pete Davidsonia, Eric Andrea sekä One Direction -poikabändistä aikoinaan tutuksi tullutta Harry Stylesia.

@emrata

grateful this period of the healing process has passed

♬ original sound – Mr_Superkick