Justin Bieberin suloinen viesti vaimolle – pariskunta juhlii viidettä hääpäivää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja nuori mallikaunotar Hailey Baldwin menivät vuonna 2018 naimisiin, jolloin Hailey otti Bieberin sukunimen omakseen. Nyt pariskunta pääsi juhlistamaan viidettä hääpäiväänsä, jonka kunniaksi Justin teki romanttisen Instagram-julkaisun omalle kanavalleen.

Justin Bieber julkaisi kanavallaan kuusi suloista yhteiskuvaa, joissa aviopari näyttää todella onnelliselta yhdessä. Kuvatekstissä Justin toivottaa rakkaalleen hyvää hääpäivää ja kertoo odottavansa malttamattomana heidän tulevaa elämän mittaista matkaa, joka tulee miehen mukaan ylittämään kaikki heidän villeimmätkin odotuksensa.

Vaikka aviopari on ollut jo vuosia onnellisesti yhdessä, monet Justin Bieberin ja Selena Gomezin fanit eivät halua hyväksyä sitä, että Justin olisi onnellinen Haileyn kanssa. Yhden salaliittoteorian mukaan Justin olisi mennyt naimisiin Haileyn kanssa vain saadakseen Yhdysvaltoihin viisumin. Aviopari osoittaa kuitenkin vuosi toisensa jälkeen nämä teoriat vääräksi.