Bebe Rexha oli jättää VMA-gaalan väliin – punainen matto ahdisti liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bebe Rexha on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä. Hän syntyi vuonna 1989 Brooklynissa, New Yorkissa, ja hänen vanhempansa ovat albanialaisia maahanmuuttajia. Bebe aloitti musiikkiuransa kirjoittamalla kappaleita muille artisteille, mutta hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2015 yhteistyössä G-Eazyn kanssa julkaistulla kappaleella Me, Myself & I.

Bebe Rexha on kertonut viime aikoina hyvin avoimesti omalla TikTok-kanavallaan millaisia ulkonäköpaineita hän kokee. Se ei ole auttanut asiaa, että tähti on huomannut muiden ihmisten spekuloivan sosiaalisessa mediassa hänen vartalonsa kokoa.

Nyt Bebe Rexha kertoi tuoreella videolla, että hän pohtii Video Music Awards -gaalan jättämistä väliin sen vuoksi, että häntä ahdistaa. Naista ahdistaa hänen kokonsa ja se, että häntä valokuvataan punaisella matolla.

– Olen niin ahdistunut siitä, että minun pitäisi mennä punaiselle matolle ja ihmiset alkaisivat puhumaan painostani, Rexha kertoi.

Bebe Rexhan uudesta Instagram-julkaisusta käy ilmi, että nainen lopulta päätti kuitenkin mennä gaalaan. Naisella oli yllään musta nahkainen mekko, jossa oli näyttäviä aukkoja pakaroiden kohdalla. Asun kruunasivat muhkeat timanttikorvakorut ja sädehtivät rannekorut.

@beberexha

Anxiety sucks

♬ original sound – BebeRexha