E-Type naimisiin satuhäissä – paikalla supertähtiä ja pääministeri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu poptähti Martin ”E-Type” Eriksson ja Melinda Jacobs ovat menneet naimisiin Ruotsissa. Satuhäät järjestettiin upeissa puitteissa vanhassa linnassa, jossa juhlavieraina nähtiin sankka joukko ruotsalaisia supertähtiä ja poliitikoita.

Häitä juhlittiin Vadstenan kaupungissa sijaitsevassa Kustaa Vaasan 1500-luvulla rakennuttamassa linnassa. Häitä oli juhlimassa muun muassa Ruotsin pääministeri Ulf Kristersson yhdessä vaimonsa Birgitta Edin kanssa. Pappina työskentelevä Ed myös vihki avioparin. Kirkosta juhlapaikalle linnaan tuore aviopari siirtyi hevosten vetämillä vankkureilla.

Kansainvälisesti tunnetuista artisteista esimerkiksi Dr. Alban ja Basic Elementin Peter ja Linda Thelenius sekä Christian ”Kicken” Lundqvist. E-Type tunnetaan kiinnostuksestaan viikinkeihin, joten häiden teemana olivatkin viikingit.