Madonnan kielletty mainos tuotiin takaisin – tähti kiittää Pepsiä 34 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuodesta 1898 asti valmistettu Pepsi on Coca-Colan ohella yksi maailman tunnetuimmista colajuomabrändeistä. Pepsin mainoksissa esiintyy usein poptähtiä, jotka laulavat mainoksia varten tehtyjä kappaleita. Yksi mainoksissa esiintynyt sypertähti on Madonna.

Pepsi juhlii 125-vuotista taivaltaan julkaisemalla uudelleen vanhoja mainoksia, joita on esitetty aiempina vuosina televisiossa. Madonnan Like A Prayer -mainos julkaistiin ensimmäistä kertaa vuonna 1989 ja nyt Pepsi on tuonut sen takaisin.

Mainoksen tarkoituksena oli aikoinaan toimia promootiona Madonnan uudelle Like A Prayer -singlelle, mutta mainos jouduttiin vetämään pois televisiosta, koska siinä näkyvät uskonnolliset kuvat ja viittaukset aiheuttivat närkästystä.

Mainoksen palauttaminen ilahdutti suuresti Madonnaa. Nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan mainoksen ja kiitti Pepsiä siitä, että he ymmärsivät viimein yhteistyön nerouden ja toivat mainoksen takaisin. ”Artistit ovat täällä horjuttaakseen rauhaa”, Madonna kirjoitti.