Mies joutui putkaan – heitteli kaupan työntekijöitä Snickers-patukoilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridalainen mies pidätettiin, koska hän heitteli Walgreensin työntekijöitä Snickers-patukoilla. Työntekijät eivät loukkaantuneet karkki-iskussa. Kaikki alkoi siitä, kun 23-vuotias Idel Noy-Quesada, yritti ostaa savukkeita Clearwaterissa sijaitsevassa kaupassa.

Noy-Quesadalla ei ollut henkilöllisyyspapereita mukana. Hän näytti puhelimestaan henkilökorttinsa valokuvaa, mutta se ei kelvannut työntekijöille. Mies raivostui ja alkoi heitellä Snickers-patukoilla naispuolista työntekijää kohti. Snickers-patukoiden kanssa riehunut mies ei suostunut poistumaan kaupasta ja hänelle soitettiin poliisit.

Noy-Quesada pidätettiin kahdesta rikoksesta. Hänet määrättiin lääninvankilaan, josta hänet vapautettiin 1.000 dollarin takuusumman maksamisen jälkeen, The Smoking Gun uutisoi. Tapahtumassa väkivallanteon välineenä käytettyjä suklaapatukoita ei mediatietojen mukaan takavarikoitu poliisiasemalle. Tapahtumassa väkivallanteon välineenä käytettyjä suklaapatukoita ei mediatietojen mukaan takavarikoitu poliisiasemalle.